ELEKTRische kachels

 Daar waar een gas-, pellet- of houthaard onmogelijk of ongewenst is, zijn er elektrische kachels mogelijk!

Cassette 500 en 1000   De cassette 500 of 1000 met  opti-myst techniek . Het opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Het opti-myst vuurbeeld is een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Er wordt gebruik gemaakt van waterdamp. Deze cassettes zijn dan ook in het bezit van een waterreservoir.  De cassettes kunnen aan elkaar geschakeld worden. Op deze manier wordt een prachtig doorlopend vuurbeeld gecreëerd.  De cassettes zijn inbouwunits. Dit wil zeggen dat iedere klant de mogelijkheid heeft om de gewenste afwerking te kiezen. Ze kunnen geplaatst worden in de badkamer, woonkamer of in een tafel. Alles is mogelijk met jouw en onze creativiteit!  Omdat bij vuur alle zintuigen geprikkeld worden, hebben deze cassettes ook een sound module. Gemakkelijk in volume regelbaar; net zo als de rest van de bediening. De LED-verlichting in de houtstammen zorgt voor een mooie gloed waardoor het lijkt alsof de stammen echt gloeien. Bovendien staat LED bekend om zijn lange levensduur en is het energiezuinig.

Cassette 500 en 1000

De cassette 500 of 1000 met opti-myst techniek. Het opti-myst vuurbeeld maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Het opti-myst vuurbeeld is een 3-dimensionaal vuurbeeld met rookeffect. Er wordt gebruik gemaakt van waterdamp. Deze cassettes zijn dan ook in het bezit van een waterreservoir.

De cassettes kunnen aan elkaar geschakeld worden. Op deze manier wordt een prachtig doorlopend vuurbeeld gecreëerd.

De cassettes zijn inbouwunits. Dit wil zeggen dat iedere klant de mogelijkheid heeft om de gewenste afwerking te kiezen. Ze kunnen geplaatst worden in de badkamer, woonkamer of in een tafel. Alles is mogelijk met jouw en onze creativiteit!

Omdat bij vuur alle zintuigen geprikkeld worden, hebben deze cassettes ook een sound module. Gemakkelijk in volume regelbaar; net zo als de rest van de bediening. De LED-verlichting in de houtstammen zorgt voor een mooie gloed waardoor het lijkt alsof de stammen echt gloeien. Bovendien staat LED bekend om zijn lange levensduur en is het energiezuinig.