Gaskachels

Gaskachels zorgen voor gezelligheid zonder de nadelen van hout. Met een vlotte bediening is het mogelijk om de gaskachel te laten ontsteken en te genieten van de vlammen én de warmte.

Saey Peak gas - 2019 - Oudenburg  De ultieme tijdloze kachel! De populaire Peak is beschikbaar op gas in twee versies: een open versie (milieuklasse B) en een gesloten versie (milieuklasse A).

Saey Peak gas - 2019 - Oudenburg

De ultieme tijdloze kachel!

De populaire Peak is beschikbaar op gas in twee versies: een open versie (milieuklasse B) en een gesloten versie (milieuklasse A).

Rais Q-tee 2 gas  Met het exclusieve, kubistische ontwerp is RAIS Q-Tee 2 Gas een koele en ingetogen elegantie met een twist.  Verkrijgbaar met doppen en poten op verschillende hoogtes .

Rais Q-tee 2 gas

Met het exclusieve, kubistische ontwerp is RAIS Q-Tee 2 Gas een koele en ingetogen elegantie met een twist. 

Verkrijgbaar met doppen en poten op verschillende hoogtes.

Faber Vejen - 2019 - Oudenburg  Deze vrijstaande gaskachel combineert een haast minimalistische vormgeving met de kenmerken van een authentieke houtkachel. Het grote glasoppervlak laat u vanuit elke hoek genieten van het royale vuur. De vlamhoogte is in twee standen regelbaar met de schuifhendel aan de voorzijde, daar waar bij houtkachels de luchtschuif gemonteerd is. Het gloei-effect van het asbed kan dankzij de Symbio lichtmodule afzonderlijk worden ingeschakeld, is warmtevrij en neemt zeer weinig energie.

Faber Vejen - 2019 - Oudenburg

Deze vrijstaande gaskachel combineert een haast minimalistische vormgeving met de kenmerken van een authentieke houtkachel. Het grote glasoppervlak laat u vanuit elke hoek genieten van het royale vuur.

De vlamhoogte is in twee standen regelbaar met de schuifhendel aan de voorzijde, daar waar bij houtkachels de luchtschuif gemonteerd is.

Het gloei-effect van het asbed kan dankzij de Symbio lichtmodule afzonderlijk worden ingeschakeld, is warmtevrij en neemt zeer weinig energie.

Box gas 55 - café Snellegem - 2019 (  Box hout 67 - Varsenare - 2019  Box hout 65 - Sint-Andries - 2019 …  Box bestaat uit strakke belijningen en perfect vormgegeven hoeken die ‘blind’ met elkaar verbonden zijn. Het robuuste staal van 8mm dik wordt met de hand gemaakt in Nederland.

Box gas 55 - café Snellegem - 2019 (

Box hout 67 - Varsenare - 2019

Box hout 65 - Sint-Andries - 2019 …

Box bestaat uit strakke belijningen en perfect vormgegeven hoeken die ‘blind’ met elkaar verbonden zijn. Het robuuste staal van 8mm dik wordt met de hand gemaakt in Nederland.