Bij SUNO by meyns-dossche hebben we een voorliefde voor hout. Hout is een natuurlijk product dat een zeer aangenaam binnenklimaat schept.

We realiseren houten bijgebouwen, afgewerkt naar ieder zijn eigen smaak en budget. Sommige bijgebouwen worden afgewerkt met een ondervloerplaat, een keramische vloer of gepolierd beton. Het bijgebouw(tje) kan geïsoleerd worden, kan aangepast worden met een overdekt terras, kan afgewerkt worden met zuiver of melkglas,… Kortom ieder project is anders!

De natuur geeft ons hout, waardoor wij mooie projecten tot stand kunnen brengen. Om ons steentje bij te dragen aan de natuur vinden wij het als ontwerper en installateur heel belangrijk om bewust te zijn van de oorsprong van het hout (hernieuwbare energiebron).

Hieronder enkele foto’s van onze gerealiseerde projecten.

Tuinhuis op maat - Aartrijke   Dit tuinhuis is luxueus opgebouwd en afgewerkt: hout = Padouk, gepolierd beton, geïsoleerd, overdekt terras, mat glas in de ramen ,….

Tuinhuis op maat - Aartrijke

Dit tuinhuis is luxueus opgebouwd en afgewerkt: hout = Padouk, gepolierd beton, geïsoleerd, overdekt terras, mat glas in de ramen ,….

Tuinhuis op maat - Aartrijke   Het tuinhuis volledig afgewerkt met gepolierd beton, geïsoleerd, plaatsing van mat glas in de ramen,...

Tuinhuis op maat - Aartrijke

Het tuinhuis volledig afgewerkt met gepolierd beton, geïsoleerd, plaatsing van mat glas in de ramen,...

Dakoversteken in ceder - Stalhille   De bouwheer wilde ook de dakranden in ceder zodat alles netjes één geheel vormt.

Dakoversteken in ceder - Stalhille

De bouwheer wilde ook de dakranden in ceder zodat alles netjes één geheel vormt.

Strak tuinhuis op maat - Jabbeke

Strak tuinhuis op maat - Jabbeke