KACHELS EN OPEN HAARDEN MET DE PAPLEPEL...

De passie voor vuur werd door mijn grootmoeder 'Madeleine Dossche' aan vader 'Jan Meyns' doorgegeven. Daar het vuur kruipt waar het niet gaan kan ben ik ook gebeten. Samen ondertussen goed voor meer dan 60 jaar ervaring in de sector.  De toonzaal van Meyns-Dossche te Ettelgem is sinds eind 2017 gesloten. De verkoop en plaatsing van haarden en kachels wordt verder gezet door mijn vrouw Valerie en mezelf. Wij zetten de traditie verder onder de naam 'Suno by meyns-dossche'. 

VAN EEN IDEE NAAR VUURBELEVING...

Na heel wat avondjes op Pinterest of onmiddellijk een concreet project in je hoofd te hebben, kom je in onze toonzaal terecht. In onze toonzaal kunnen reeds veel praktische en theoretische zaken getoond en uitgelegd worden. Daarnaast komen wij steeds bij jou thuis langs om de situatie van naderbij te bekijken. Op deze manier laten we niets aan het lot over en kunnen we kort op de bal spelen.

Jochen werkt een ontwerp uit aan de hand van jullie wensen. Het ontwerp en de offerte wordt samen met jullie in detail overlopen. Na goedkeuring worden de nodige bestellingen geplaatst en wordt de planning opgemaakt. 

 Toonzaal te Ettelgem (gesloten sinds eind december 2017)

Toonzaal te Ettelgem (gesloten sinds eind december 2017)

 Nieuwe toonzaal te Jabbeke sinds 26/01/2018

Nieuwe toonzaal te Jabbeke sinds 26/01/2018