alle 4 gewoon.jpg

Wij, Jochen en Valerie hebben 2 zonen: Warre en Jibbe.

Warre is 10 jaar en is gebeten van de bbq-microbe. Hij helpt heel graag tijdens demo’s, workshops, alsook bij het uitkiezen van nieuwe producten.

Jibbe is 8 jaar en is gek van alles waar we mee bezig zijn. Daarnaast houdt hij zielsveel van voetbal.

Jochen is de technische duizendpoot, die zich bezig houdt met de uitvoering van alle projecten. Naast de nieuwe projecten, voert hij ook zelf de herstellingen uit en onderhoudt hij de pelletkachels. Zijn grote passie is koken! Leuk om dit te kunnen combineren. Als je hem bezig ziet met de bbq’s, plancha’s,… dan merk je direct waarom dit zijn passie is.

Valerie coördineert de projecten en volgt de vele administratie op. Je vindt haar meestal in de toonzaal, waar ze haar ziel wil blootleggen.

Wij kunnen onze totaalprojecten uiteraard niet alleen verwezenlijken. Voor de realisaties doen wij een beroep op collega’s, die zich heel hard inzetten voor ons bedrijf. Waarvoor onze grote dank!

Suno-2329.jpg

Sinds 26 januari 2018 is onze toonzaal te Jabbeke geopend.  Vuurbeleving staat bij ons centraal, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Je kan bij ons vrijstaande hout-, gas-, pellet en elektrische kachels bekijken, alsook volledig geïntegreerde gas en houthaarden. De integratie in de wand wordt door ons van A tot Z gepland, uitgewerkt en georganiseerd. Dit kan gaan van kasten op maat, bekleding in natuursteen/hout, alsook verlichting/elektriciteitswerken. 

Naast de vuurkamers binnenshuis, bieden wij ook alle nodige oplossingen om een gezellige tuinkamer op te bouwen. Dit kan gaan van een Kamado (The Bastard) tot een volledig tot in de puntjes afgewerkt tuinhuis met buitenkeuken.

Kom gerust eens langs en laat je bijstaan voor de aankoop van vuurbeleving.

KACHELS EN OPEN HAARDEN MET DE PAPLEPEL...

De passie voor vuur werd door mijn grootmoeder 'Madeleine Dossche' aan vader 'Jan Meyns' doorgegeven. Daar het vuur kruipt waar het niet gaan kan ben ik ook gebeten. Samen ondertussen goed voor meer dan 60 jaar ervaring in de sector.  De toonzaal van Meyns-Dossche te Ettelgem is sinds eind 2017 gesloten. De verkoop en plaatsing van haarden en kachels wordt verder gezet door mijn vrouw Valerie en mezelf. Wij zetten de traditie verder onder de naam 'Suno by meyns-dossche'. 

De toonzaal van Meyns-Dossche te Ettelgem, die sinds december 2017 gesloten is.

b1c4d73c-54c1-4594-89df-535135a0e695_LARGE.jpg

VAN EEN IDEE NAAR VUURBELEVING...

ONZE AANPAK…

Na heel wat avondjes op Pinterest of onmiddellijk een concreet project in je hoofd te hebben, kom je in onze toonzaal terecht. In onze toonzaal kunnen reeds veel praktische en theoretische zaken getoond en uitgelegd worden. Daarnaast komen wij steeds bij jou thuis langs om de situatie van naderbij te bekijken. Op deze manier laten we niets aan het lot over en kunnen we kort op de bal spelen.

Jochen werkt een ontwerp uit aan de hand van jullie wensen. Het ontwerp en de offerte wordt samen met jullie in detail overlopen. Na goedkeuring worden de nodige bestellingen geplaatst en wordt de planning opgemaakt.