Met veel trots tonen wij jullie graag enkele van onze realisaties. 

3-zijdige gashaard

3-zijdige gashaard

In de woonkamer van dit jong gezin werd gekozen voor een 3-zijdige gashaard. Deze gashaard zorgt ervoor dat het vlammenspel te zien is vanuit de keuken, de zithoek én de eethoek.

Voor de tablet met retour werd gekozen voor ‘absolute black’. Deze sluit naadloos aan op de achterwand. De achterwand is opgebouwd uit ‘bluestone mosaïc’. De valse achterwand zorgt ervoor dat alle ‘lelijke gasten’ zoals kabels mooi verborgen zitten. Op deze manier blijven ze ook goed bereikbaar.

De push to open kasten zijn op maat gemaakt en vervaardigd uit laminaat.

De ledverlichting zorgt voor de finishing touch.

Saey Peak S januari 2018

Saey Peak S

In deze sfeervolle woonkamer hebben we, samen met de klant, gekozen voor een Saey Peak S. Een houtkachel met een vermogen van 6 kW, waarbij zowel een boven- als een achteraansluiting mogelijk is.

Deze houtkachel heeft een efficiënte verbranding. Zo haal je de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Saey Peak S (januari 2018)

 

Tuinhuis juli 2017

Mooi afgewerkt tuinhuis in Padouk

Tijdens de maand juli 2017 heeft Jochen, samen met de eigenaars dit tuinhuis tot een pareltje gebracht. Het gepolierd beton, het geïsoleerde tuinhuis, de subtiele matglazen uitsparingen zorgen voor een mooi geheel.