tuinaccessoires

Sinds september trotse verdeler van Cosi-fires! Mooie collectie vuurtafels en gaslantaarns.

‘Let’s Get Cosi en Go Outside’

Jotul Terrazza   Jotul Terrazza is een  cortenstalen  buitenhaard. Past perfect in een modern vormgegeven tuin of terras met een karakteristieke strakke look. Na afloop ontwikkelt deze buitenhaard een trendy oxidatielaagje.  Als accessoire kan er een  rooster  bijbesteld worden. Op dit rooster is er alle ruimte om te barbecueën. Het  vuurscherm  (andere accessoire) kan gemonteerd worden indien nodig. Het is zo ontworpen dat één van de zijden van de haard open blijft.

Jotul Terrazza

Jotul Terrazza is een cortenstalen buitenhaard. Past perfect in een modern vormgegeven tuin of terras met een karakteristieke strakke look. Na afloop ontwikkelt deze buitenhaard een trendy oxidatielaagje.

Als accessoire kan er een rooster bijbesteld worden. Op dit rooster is er alle ruimte om te barbecueën. Het vuurscherm (andere accessoire) kan gemonteerd worden indien nodig. Het is zo ontworpen dat één van de zijden van de haard open blijft.

Höfats Cube: hoog fungehalte!

Höfats cube heeft vele verschillende functies en heeft een hoog fungehalte! Het is niet alleen een vuurkorf, je kan er ook op grillen of de plancha gebruiken. Tot slot is hij ook te gebruiken als zitbank, dankzij de mooi afgewerkte bamboe plank. Dankzij het draaimechanisme is het eenvoudig om het vuur te doven. In dit filmpje kan je de functionaliteiten van de cube bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=pFU0GLLKz_8&t=11s .

Verkrijgbaar in zwart en cortenstaal: aan jullie de keuze!

cube cortenstaal.jpg
met bamboe plank.jpg

Höfaft gravity candle: met dank aan de zwaartekracht!

gravity candle aansteken.png
gravity candle met hanger.jpg

Tuinaccessoires

Naast het ontwerpen van een tuinkamer en uitwerken van alle fases, bieden wij ook losstaande objecten aan om binnen een bestaande tuin vuur te beleven! #vuurbeleving

Momenteel zijn we druk bezig met het ontwerpen van eigen tuinaccessoires. Onze eerste accessoire ‘diamanto’ kan je hieronder ontdekken. Wij zijn er alvast ongelooflijk trots op. De tweede accessoire zit in productiefase…

Verder tonen we jullie tuinaccessoires van Höfats, Jotul,… De selectie maken we zelf en moeten ons een leuk gevoel hebben en een hoog fungehalte hebben!